About

Hallo, ik zal me even voorstellen mijn naam is Sabine van den Broek ofwel SAB.

September 2013 ben ik de kapsalon SAB kappers begonnen.. Wat een verrijking in mijn leven is geworden. Ik was toen 31 jaar en was al 16 jaar kapster! En de tijd was daar om helemaal mijn complete droom waar te gaan maken! En wat is dat goed gelukt…

Na 16 jaar al meerdere uitdagingen te zijn aangegaan was het helemaal duidelijk nu is de tijd rijp om iets neer te zetten wat helemaal SAB is..ik durfde te vertrouwen op mijn ervaring en mijn uitgesproken style en mijn visie in een te bundelen en Barneveld te laten mee genieten dat iedereen zijn eigen style mag hebben.

Er is niks interessanter dan bij verschillende type mensen een kapsel naar eigen wens te laten uitbloeien tot iets unieks. Iets waar van ze kunnen zeggen dit ben ik!

Deze manier van werken houd me scherp alert ,vernieuwend en gaat mij nooit vervelen!

En nu….

Ons doel houd nooit op wat SAB kappers staat voor vernieuwing en ik ben er van overtuigd dat hoe lang je ook in het vak zit , uitgeleerd zijn we nooit!

Daarom blijven wij ons altijd focussen op nieuwe trends ,nieuwe haarmodelijnen, wij blijven trainingen en cursussen volgen en blijven ontwikkelen …