Nagelbar


YES VANAF NU HEBBEN WE OOK EEN EIGEN TOPPER IN NAGELS BIJ SAB KAPPERS! HOE HANDIG IS HET DAT JE NU AL VOOR JE HAAR,WENKIES & NAGELS BIJ SAB KAPPERS TERECHT KUNT!!!

Ben je nieuwschierig maak dan snel een afspraak online of telefonisch en ga profiteren van een korting van maar liefst 50% op alle nagel behandelingen! Deze kortingen zijn er tot en met 1 december 2020 dus enjoy & welkom bij  de sabnagelbar!


MANICURE BEHANDELING € 22.50

Een 30 minuten durende behandeling waarbij de handen & nagels worden gescrubd , gemasseerd en behandeld met een handolie en handcrème. U kunt ervoor kiezen om deze behandeling uit te breiden met een gellak, deze uitbreiding kost € 15.


GELLAK € 31.50

Een 45 min durende behandeling waarbij er een gellak word aangebracht op de natuurlijke nagel.


GEL/POWERGEL MET VERLENGING € 50.-

Een 75 minuten durende behandeling waarbij u kunt kiezen uit een verlenging met Gel (deze blijft licht flexibel) of een Powergel (deze is zeer stevig en te vergelijken met de bekende acryl nagel alleen minder schadelijk en geurloos. U kunt deze behandeling ook kiezen voor een verlenging met tip of sjabloon. En is uit te breiden met onderstaande behandelingen.

Nieuwe set : € 50.-
Opvullen : € 22.50
Gellak : € 15.95
French manicure : € 20.95


OVERLAY € 35.-

Een 50 minuten durende behandeling waarbij er een gel op de natuurlijke nagel word gelegd voor meer stevigheid. U kunt bij ons kiezen tussen een Rubberbase (flexibel) of een Brush on fiber (stevig) Deze behandeling kunt u ook weer uitbreiden met onderstaande behandeling

Nieuwe set : € 35.-
Opvullen : € 22.50
Gellak : € 15.95
French manicure : € 20.95


EXTRA BEHANDELINGEN

Gebroken nagel reparatie € 5.-
Verwijderen van gellak/gel of van een andere brand : € 15.- (gratis bij  een nieuwe behandeling.
Nail art p.n. : € 1.-
Steentje v/a € 0.50

0342 846188
Online afspraak maken

Facebook Instagram