De kappers van SAB

Anouk

Anouk houdt van mode & trends, en weet dus ook zo de vrouw met vooral de korte kapsels helemaal up-to-date te maken. Zij is een ervaren kapster met eindeloos geduld, en wil graag luisteren naar al jou wensen. Tevens is zij ook gedreven in gedetailleerd heren kapsels hier kan zij dan ook helemaal in op gaan. Anouk wil in de toekomst vooral blijven leren, en geprikkeld blijven en op de hoogte zijn van alle nieuwe trends!

Aanwezigheid op: di (ochtend) wo ,do en zaterdag.

Danielle

Danielle oftewel DAAN of Daantje! De kleurrijke rechter hand van SAB! Daan is van alle markten thuis maar houd toch echt wel van lang haar ! Haar kleuren in de meest creatieve kleuren of ideeën daar is zij niet vies van! Wil je het extra lang of vol haar dan weet zij met haar kennis voor extension jou haar om te toveren tot droom haar. Maar van de lange haren kun je ook bij haar met de korte fades terecht of met de lange baarden en snorren ! Het barbervak is een grote passie en in de toekomst wil ze zich daar nog meer in specialiseren. Heb je een vraag over SAB KAPPERS kun je met alles bij Daan terecht zij wil nix liever dan jou STRALEND de deur uit te zien gaan.

Aanwezigheid op: di ,wo ,do en zaterdag.

Sabine

Ik ben SAB van SAB kappers! En dit is al 10 jaar mijn passie! Ik houd ervan om iedereen het beste te geven! Dat houd in de mooiste kapsels , blije klanten & bovenal de fijnste en gezelligste werkplek! 

Aanwezigheid op: di ,wo(ochtend) ,do(ochtend) en vrijdag

Ilonka

Ilonka krijgt super veel energie van klanten met een grote glimlach de deur uit te laten gaan! Zij kan jou ook ontzettend goed de rust geven om vol vertrouwen de behanding in te laten gaan.
Ze heeft ook vele jaren ervaring in het kappersvak maar ze vind zichzelf nooit uitgeleerd.
1 van haar passies is kleuren, vooral de natural looks met highlight technieken en balayage is ze dol op en kan ze helemaal in op gaan

Aanwezigheid op: di ,wo(ochtend) ,do en zaterdag om de week.

Mirjam Mulder

 

Mirjam is onze toegewijde medewerker, altijd klaar om samen met jou nieuwe kapsels te ontdekken! Ze is het toonbeeld van rust en haar doel is om je volledig op je gemak te stellen. Geen uitdaging is te groot voor haar en ze benadert deze met weloverwogen beslissingen. Ze is gepassioneerd over het leren van nieuwe vaardigheden. Mirjam is ook een van onze wenkbrauwspecialisten, dus als je het totaalplaatje zoekt, dan is zij de persoon bij wie je moet zijn.

Aanwezigheid op: di ,do ,vrij en zaterdag

Romy de Rouw

 

 

Romy, het stralende middelpunt bij SAB kappers, is onze haarstyliste en een van de wenkbrauwspecialisten. Ze is altijd bruisend van energie en staat open voor een gezellig gesprek.

Haar grootste wens is om jou volledig tevreden te stellen, of het nu gaat om een wenkbrauwbehandeling, een bezoek aan de kapper of advies over producten. Ze zet zich volledig in om de ideale behandeling op maat te leveren. Romy is voortdurend aan het leren en streeft ernaar om binnenkort als topstyliste aan de slag te gaan.

 

Aanwezigheid op: di ,wo middag ,do ,vrij en zaterdag