De kappers van SAB


Anouk

Anouk houdt van mode & trends, en weet dus ook zo de vrouw met vooral de korte kapsels helemaal up-to-date te maken. Zij is een ervaren kapster met eindeloos geduld, en wil graag luisteren naar al jou wensen. Tevens is zij ook gedreven in gedetailleerd heren kapsels hier kan zij dan ook helemaal in op gaan. Anouk wil in de toekomst vooral blijven leren, en geprikkeld blijven en op de hoogte zijn van alle nieuwe trends!

Aanwezigheid op: wo ,do en zaterdag.

Liza

Liza is een zeer gedreven kapster! Die heel graag de lat hoog legt, zij gaat geen uitdaging uit de weg en wil graag het beste uit haarzelf halen, en graag iedereen in zijn eigen waarden en normen laten. Haar passie ligt bij het vrouwen, en heren vak. Maar bij de vrouwen legt zij heel graag haar creativiteit in het kleuren van haar en is zij gespecialiseerd in het maken van de mooiste wenkbrauwen. Maar ook heren knippen vind ze geweldig om te doen, geen fade is haar teveel! Liza is zeer gemotiveerd om in de toekomst nog meer te specialiseren, en plezier te halen uit haar werk.

Aanwezigheid op: di ,wo(ochtend),do ,vr en zaterdag.

Marein

Marein is gespecialiseerd in het “doen” van lang haar, zij vind het heerlijk om al haar creativiteit te leggen in het opsteken van haar, maar ook geeft zij graag advies hoe je je haar gezond kunt houden. Zij kan jou precies uitleggen hoe jij je haar en hoofdhuid gezond houd. Ook word Marein er gelukkig van om haar klanten 110% gelukkig de deur uit te laten gaan en zal daarom haar eerlijke advies graag met je delen. Als kleur specialiste doet ze ook graag bij jou het beste kleur advies geven en ook gelijk meegeven hoe je het thuis ook mooi houd! Haar doel voor de toekomst sab kappers naar nog hoger niveau te tillen!

Aanwezigheid op: di , vr en zaterdag.

Danielle

Danielle oftewel DAAN of Daantje! De kleurrijke rechter hand van SAB! Daan is van alle markten thuis maar houd toch echt wel van lang haar ! Haar kleuren in de meest creatieve kleuren of ideeën daar is zij niet vies van! Wil je het extra lang of vol haar dan weet zij met haar kennis voor extension jou haar om te toveren tot droom haar. Maar van de lange haren kun je ook bij haar met de korte fades terecht of met de lange baarden en snorren ! Het barbervak is een grote passie en in de toekomst wil ze zich daar nog meer in specialiseren. Heb je een vraag over SAB KAPPERS kun je met alles bij Daan terecht zij wil nix liever dan jou STRALEND de deur uit te zien gaan.

Aanwezigheid op: di ,wo ,do en zaterdag.

Sabine

Ik ben SAB van SAB kappers! En dit is al 8 jaar mijn passie! Ik houd ervan om iedereen het beste te geven! Dat houd in de mooiste kapsels , blije klanten & bovenal de fijnste en gezelligste werkplek! 

Aanwezigheid op: di ,do en vrijdag

Fay

Fay is 1 van onze haarstylistes. Fay is een gezellige en gedreven kapster ,die altijd in is voor een gesprek en lolletje! dansjes wil ze ook wel maken. Haar passie is om bij jou de mooiste highlights te maken of het nu volledig hoofd vol folies is of een fantastische balayage .Maar ook is zij gespecialiseerd in wenkies ,wenkbrauwen in de vorm van nu of naar jou wens ,inclusief een henna of gewoon even verven je kunt er bij Fay voor terecht. Zij houd van ervan om gezellig met jou een totaal concept te geven, en de klant met een grote SMILE de deur uit te laten gaan! Verder is Fay is ondertussen flink aan het ontwikkelen om nog beter in het kappersvak te worden.

Aanwezigheid op: di ,wo ,do(ochtend), vr en zaterdag.

Sharmain

Sharmain is ook 1 van onze haarstylistes ,en onze rots in de branding! En ook voor de klant! Sharmain houd van de klant verwennen ,en daarom ook onze was massage QUEEN! Zij is altijd goed gestemd en vrolijk ,en neemt de tijd om samen met de klant een kapsel te zoeken en te knippen waar de klant blij de deur mee uit loopt! Wil je nog meer dan alleen je haren laten doen, Sharmain is ook gespecialiseerd in Nagels. Haar enorme passie naar meer specialisaties naast knippen is begonnen met de nagelstyliste opleiding die zij ondertussen heeft afgerond.
Dus heb je een feestje en wil je al the way mooi zijn ,laat Sharmain je haar en nagels doen.

Aanwezigheid op: di ,wo(ochtend) ,do ,vr en zaterdag.

Denice

Denice is onze kapster in opleiding! Denise is een harde werker. Die eigenwijs en vastberaden met de opleiding bezig is en zich niet snel uit het veld laat slaan. Zij is aan het trainen om het liefst zo snel mogelijk mee te kunnen knippen en de opvolger van Sharmain en Fay te zijn! Maar wil je stiekem advies over Instagram of styling van je haar Denice geeft jou graag advies!

Aanwezigheid op: di ,wo(middag), vr en zaterdag.

0342 846188
Online afspraak maken

Facebook Instagram