SAB Products

EVA DIVINA pure

Divina pure is een permanente, geurvrije kleur zonder toevoeging van ammonia, kunstmatige geurstoffen, parabeen en siliconen. met een maximale kracht wanneer het aankomt op grijsdekking en glans van het haar.

EVA Professional

Eva professional maakt het door jaren van onderzoek ,door veeleisende technici en vooraanstaande kappers,mogelijk een compleet aanbod van kleurtinten te bieden die aan alle verwachtingen van een professional voldoen. DIVINA ONE laat de kleur volledig tot zijn recht komen en zorgt voor mooie en moderne pigmenten.

Doordat het ook verzorgt en hydrateert is het mogelijk verschillende technieken te gebruiken.

Mediceutical®Laboratories, Ltd.

“MEDICEUTICALS® is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product.”

Het is ons doel om de meest doeltreffende behandelingen uit dermatologische kennis te ontwikkelen voor professionele salons. Mediceuticals® is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.

Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart, hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals® programma te beginnen.

“De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!”

Reuzel

Reuzel is het merk van Leen en Bertus. De oprichters van Schorem Barbiers in Rotterdam. Met meer dan vijftig jaar ervaring hebben Leen en Bertus nu zelf een pomade geformuleerd die voldoet aan hun strenge normen. Als ‘old school barbers’ groeven ze diep in de geschiedenis van de pomade om zo een pomade te kunnen formuleren waarvan zij vinden dat dit ’s werelds beste pomade is. Ook internationaal wordt het merk veel geprezen! Niet voor niets wordt de pommade van Reuzel Hollands Finest Pomade genoemd!

Suavecito

Een pommade die op waterbasis of in water oplosbaar is, is een haarproduct dat gebruik maakt van een formule die water bevat. Duh, toch? Het unieke ervan is echter dat het een product maakt dat gemakkelijk kapot gaat waardoor het zowel gemakkelijk aan te brengen is als gemakkelijk te verwijderen is. Er zijn geen speciale zeep of shampoos nodig om het uit je haar te verwijderen. De consistentie is romig en soepel, wat betekent dat het gemakkelijk in je haar kan worden verwerkt. Grootvaders overal zouden erg enthousiast zijn geweest over dit spul in de loop van de dag.

De manier waarop het product wordt ingesteld, is iets moois. Het is eigenlijk wetenschap en we zullen je nu niet vervelen, maar weet gewoon dat het water in de formule verdampt en je weggaat met alleen de goede dingen. Dat goede spul overhoudt je haar op zijn plaats en zorgt ervoor dat je er goed uitziet. Een goede pomade op waterbasis zorgt ook voor een zeer strakke en sterke hold. Ze werken goed met alle haartypen en vooral goed op dik of krullend haar dat soms moeilijk te stylen kan zijn met andere soorten producten.

We hebben twee verbazingwekkende voorbeelden van het creëren van een geweldig product op waterbasis. We zijn als eerste begonnen met onze Medium Streng Original Hold Pomade voor de meeste haartypen en -stijlen. Het werkt heel goed met steil haar en vrijwel alles wat je nodig hebt. Gebruik voor het meer weerbarstige krullende of dikke haar de sterke kracht Firme Hold Pomade. Dit spul kan alles aanpakken wat je maar wilt.

Gebruik waterbasis voor: Sterke langdurige houdbaarheid, geen rare bijwerkingen zoals jeuk of schilfers en wasbeurten met alleen water. Stijlen medium tot moeilijk om haar te beheren, strakke stijlen zoals pompadours, gladde ruggen of zijdelen.

Proraso

Proraso is een icoon in de wereld van mannen toiletartikelen. … Alle scheerproducten van Proraso bevatten met de nieuwe samenstelling geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor elk type baard, type huid en type man.

Navitas Organic Touch

Specerijen zijn de chromatische inspiratie voor het brengen van nieuwe smaak naar kleur: pittiger, zoeter, delicater of harder. Van sesam tot komijn, van johannesbrood tot paprika, als een topkok kan de stylist een unieke tint formuleren door NAVITAS ORGANIC TOUCH te mengen om een ​​werk in frisse smaak te creëren met een persoonlijk uniek kleurresultaat. Organische, zachte, veilige, siliconenvrije, allergeenvrije en parabenenvrije Navitas Organic Touch stelt u in staat om het haar te herstructureren, het te laten glanzen en te voeden en te tonen, intensifiëren, verzachten en een kleur op de eenvoudigst mogelijke manier revitaliseren.