SAB Wenkbrauwbar

 

Henna wenkies € 42,95
Henna wenkbrauwen hebben de looks van powderbrows en zijn niet semipermanent, maar wél wekenlang zichtbaar. Een ideale tussenoplossing voor wanneer de stap naar PMU powderbrows nog te groot is. Tijdens een henna wenkbrauw behandeling worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd. Zo ontstaat een natuurlijk “ingetekend” effect. De kleuring is gemaakt van henna en maakt de wenkbrauwen expressiever en vult kale plekjes op. Je wenkbrauwen zijn voller en perfect in vorm!

Hoelang blijft henna zichtbaar?
Dit is afhankelijk van verschillende factoren en het verschilt per persoon. Zowel je huidtype als je huidverzorging (reiniging) heeft invloed op hoelang je de hennaverf op je huid blijft zitten. Zorg in ieder geval voor een goede nazorg. Gemiddeld blijft de verf tot 2/10 dagen op de huid zitten en tot 6 tot 8 weken op de haartjes.

Hybrid wenkies €42,95
Hybrid wenkbrauwen hebben de looks van powderbrows Maar zijn wat transparanter in diepte en minder stempel op de huid, maar wél wekenlang zichtbaar. Hybrid wenkbrauwen zijn perfect geschikt voor de blondines onder ons! Een ideale tussenoplossing voor wanneer de stap naar PMU powderbrows nog te groot is. Tijdens een hybrid wenkbrauw behandeling worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd. Zo ontstaat een natuurlijk “ingetekend” effect. De kleuring is gemaakt van verf zonder ammonia en maakt de wenkbrauwen subtieler ingekleurd dan henna wenkbrauwen maar vult ook de kale plekjes op. Je wenkbrauwen zijn voller en perfect in vorm! 

Hoelang blijft hybrid zichtbaar?
Dit is afhankelijk van verschillende factoren en het verschilt per persoon. Zowel je huidtype als je huidverzorging (reiniging) heeft invloed op hoelang je de hybridverf op je huid blijft zitten. Zorg in ieder geval voor een goede nazorg. Gemiddeld blijft de verf tot 2/10 dagen op de huid zitten en tot 6 tot 8 weken op de haartjes.

Natural wenkies € 27
Natural wenkbrauwen zijn netjes in vorm geshaped doormidden van waxen/epileren, en daarna worden de haartjes geverfd in de kleur naar wens!

Hoelang blijft verf zitten?
Gemiddeld blijft verf 2/4 weken op de haartjes zitten.

Shaped wenkies € 16,80
Bij de shaped wenkbrauwen wordt de wenkbrauw in een natuurlijke vorm geshaped doormiddel van waxen/ epileren.